Multidimensionell terapi 

Multidimensionell terapi

Vår kropp och vår själ kommunicerar hela tiden med oss genom hur vi känner oss och hur vi mår. Vi upplever stress, fysiska symtom så som spända muskler, ömma leder, ryggbesvär, huvudvärk, magbesvär. Vi upplever känslor som oro, trötthet, sorg, ångest, irritation och mycket mer.

Vi kan inte alltid påverka vad som sker i livet, men vi kan välja hur det som sker påverkar oss,  vad vi gör med det och hur vi bär det med oss. Medvetna och omedvetna val genom livet skapar livsmönster som ibland begränsar oss och som kan skapa symptom och spänningar i den fysiska kroppen eller i tanke och känsla.

Multidimensionell terapi (MDT) är en komplementär behandlingsform. Den bygger på healing, terapeutens mediala förmåga samt traditionell kinesisk medicin (TCM) som utgår från läran om Yin och Yang och de fem elementen - för att skapa balans i vår vardag. MDT arbetar med alla nivåer av människan - vår kropp, våra tankar, våra känslor och vår själ och ande. 

I behandlingen hjälper jag till att balansera och stödja din kropps egna förmåga till läkning.  Jag hjälper dig att medvetandegöra mönster och på vilka nivåer du och din kropp behöver stöd och vilka aspekter som är involverade. MDT arbetar med kroppens hela energitillstånd och förbättrar flöden samt löser upp stagnationer och spänningar. 

Symbolen för MDT - treenigheten Yin, Yang och Yung - symboliserar sambanden mellan våra olika aspekter: den fysiska, mentala, emotionella och själsliga. Logotypen är varumärkesskyddad.


"Nothing ever goes away until it has taught us what we need to know..."  - Pema Chödrön

 

Följ mig

https://www.instagram.com/

© Copyright solruna.se