Om Anna-Karin Setterström och solruna helande rum

Välkommen till mig och Solruna Helande Rum. Här verkar jag för helande av dig och din kropp. Jag tror på varje människas unika kraft och förmåga. Att varje människas kropp och själ bär på svaren för vad som är bäst för just dig. Din egen styrka och din kropps förmåga till läkning är kraften som hjälper dig framåt, att kunna släppa det som hindrar dig att hitta din egen rätta balans, våga möta alla aspekter av dig själv, förlåta, läka och leva det som är du - ditt sanna jag. 

Min kropp och min själ har alltid vetat om min mediala förmåga men sinnet och tiden har inte tidigare varit den rätta. Livet har nu fört mig dit jag är idag. Min drivkraft är att spegla och hjälpa människor utvecklas, tillåta sig att se sin styrka, lyssna på sig egen röst ochatt förstå hur själen kommunicerar för att kunna följa sin egen vilja - nå sin inre diamant.

Själen är vår guide, den har alltid svaren, och genom att våga möta det som vi bär i vardagen når vi djupare dimensioner och nivåer av oss själva. Det är här läkningen startar.

Namnet Solruna - runan för solen - står för kärlek och värme. Den livgivande kraften från solen fyller på vår energi. Att hitta sin själs väg - det som vi verkligen drömmer om.

Jag är certifierad terapeut inom Multidimensionell terapi av Ann-Charlotte Löfdahl. Jag tar emot dig med största respekt för det som är du och det du bär med dig. 

Jag och Solruna helande rum är i ständig utveckling och rörelse så håll gärna utkik här på hemsidan och mina sidor på Facebook och Instagram efter nyheter och information om vad som är på gång. 

Varmaste hälsningar, kärlek och omtanke. Hoppas vi ses!

/Anna-Karin


" Happiness is not a destination - it's a way of life..."

Följ mig

https://www.instagram.com/

© Copyright solruna.se