VAD ÄR HEALING?

Healing betyder läkning. Det är mjukt och mycket kärleksfullt. Det har funnits i de flesta kulturer och har använts i många tusen år. Det verkar för både kropp och själ, skapar läkning på alla plan, och det handlar om att använda sig av energier och det mänskliga energifältet, auran. Som när en förälder ger av sig själv och hjälper sitt lilla barn som slagit sig, en kram, till behandlingar där energier möts och smälter samman, där behandlaren använder sig av den universella kraften och sitt eget energifält för att påverka ditt energifält till bättre funktion och balans. 

Vi och vår aura består av många lager av energi, både inom och utom. Här ryms alla våra tankar, minnen, känslor, upplevelser, vårt samspel med andra och vår andlighet. Detta samspelar med den mer fysiska delen av oss. Två system som söker balans. Vi upplever utifrån detta symptom i så väl den fysiska kroppen som känslomässigt, själsligt och mentalt. I healingen arbetar jag för att du ska bli medveten om hur detta samspelar för just dig  - hur du kan knyta de symptom du upplever till vem du är - så att du utifrån det kan göra de val som innebär hälsa, balans och välbefinnande i ditt liv. Att finna vad hälsa är för just dig, vad du vill göra i ditt liv och hur du når dit så att du upplever att du lever utifrån din sanna natur och följer det som sant för dig. Du bär alla lösningar och all läkning inom dig. Din kropp och din själ vet. Du behöver bara söka och lyssna efter svaren.

Rent konkret är healing mycket verksamt för att till exempel frigöra stress och spänningar, det ger djup avslappning, löser upp blockeringar, stärker immunförsvaret och kroppens egen läkande förmåga, balanserar våra chakran, renar kroppen, lindrar smärta, frigör känslor, reglerar blodtryck, stärker vår mentala förmåga, fyller på energi och stärker flödet av energi i kroppen.

Så, healing är "för ditt utom och för ditt inom, för allt som existerar bakom, för din dåtid, din nutid och din framtid". Välkommen att prova.

 

© Copyright solruna.se