behandlingar och Tjänster

Behandlingar

Multidimensionell terapi

Multidimensionell behandling sker på behandlingsbänk med kläderna på. Till största del används akupressur där jag trycker med fingrarna på punkter på kroppens energibanor (meridianer) för att öka energiflödet i kroppen och lösa upp stagnationer och stödja din kropps förmåga till läkning.

När du kommer på behandling har du kanske något konkret du behöver hjälp med - att något behöver bli annorlunda i kroppen eller i livet - eller så låter vi din kropps energitillstånd, ditt andliga team, din puls och din tunga visa vad som är i mest behov av balansering och på vilket sätt din kropp prioriterar att starta läkningen. Behovet kan helt variera från gång till gång och det är dina önskningar om förändring som sätter riktningen som jag följer. 

Med vägledning från andevärlden sker sedan behandlingen utifrån de tekniker som bäst stödjer dig där och då. Exempel på olika tekniker är:

  • Akupressur
  • Bindvävsmassage 
  • Gua Sha (skrapning) 
  • Na Fa (meridianmassage)
  • Koppning
  • Kommunikation och vägledning
  • Eteriska oljor kan läggas till för att ytterligare stödja behandlingen

Pris: 650 kr per behandling 

REGRESSION- SJÄLSRESA

En guidad resa med själen. När vi behöver förstå på ett djupare plan, komma till avslut, för att kunna gå vidare och befria oss från det som hindrar och påverkar oss i nuet. Du bestämmer syftet för dig och detta tillfälle. Du ligger på behandlingsbänken och jag är med och guidar dig på resan, stödjer dig och ställer frågor om vad du upplever. Det sker endast det du är redo för och du är fullständigt trygg.

Pris: 750 kr per behandling

TRANCEHEALING 

En stund med mycket kärlek och stark närvaro där jag är kanalen för andevärlden att verka genom. Den helande energin är en intelligent kraft som söker sig dit du bäst behöver.

Behandlingen sker på behandlingsbänk med kläderna på. Healingen kan ske både med att jag har händerna på din kropp eller ovanför. Det kan förekomma helande och medvetandegörande ord. Allt sker med kärlek och respekt.

Under behandlingen startar din egen självläkande förmåga och du läks på de nivåer som behöver läkas och balanseras.

Pris: 600 kr per behandling

Aroma Touch

AromaTouch är en lätt massagebehandling med 8 av dôTERRAs rena essentiella oljor som appliceras på rygg, händer och fötter. Det är en djupt avslappnande behandling där du får möjlighet och tid att känna dig själv och din kropp.

Behandlingen, som är enkel och kan tas emot av alla, har inverkan på immunsystemet, stress, inflammationer samt stärker kroppens homeostas (jämvikt). Den balanserar även kroppens sympatiska och parasympatiska nervsystem.

Tjänster

MEDIAL SITTNING OCH VÄGLEDNING

Multidimensionell sittning:

Jag läser av din kropps energitillstånd/aura och beskriver med hjälp av ditt andliga team på vilken eller vilka nivåer din kropp vill ha hjälp och din uppmärksamhet. Det kan vara på fysisk, mental, emotionell och/eller själslig nivå och hur detta märks och påverkar din vardag. Det kan röra såväl fysiska symptom som tankemönster och emotionell sinnesstämning.

Under samtalet är healing en naturlig del och jag kan utifrån den information jag får ge dig råd och vägledning om orsaken till det du upplever för att på så sätt ge dig största möjliga förutsättningar till läkning och balans.

Andlig kontakt/bevisföring från andevärlden:

En stund med kontakt från nära och kära som inte längre finns med tillsammans med oss i det jordliga livet. De vill med budskap om kärlek och omtanke visa på sitt stöd och att de finns med och hjälper dig framåt i din vardag och i din utveckling. De besöker dig med healing och vägledning för det du behöver just där och då.

Psychic reading /medial vägledning:

Jag läser av din aura och talar med dig om din vardag, dina relationer, din utveckling och det som sker här och nu. Du har också möjlighet att ta upp någon egen frågeställning som är viktig för dig där och då.
Jag talar inte om andra personers förehavanden.

Jag jobbar för dig med största respekt, kärlek och omtanke och vill hjälpa dig att hitta den väg som är rätt för dig, så att du känner och kan vara i din fulla kraft.

Pris: 500 kr per session

MULTIDIMENSIONELL DISTANSBEHANDLING MED HEALING

Här "träffas" vi istället i ett telefonsamtal där jag jobbar på samma sätt som vid en fysisk behandling och/eller en sittning med den skillnad att jag inte trycker på några punkterna. Istället "laddar" jag de punkter jag får information om med de syften som kan hjälpa dig. Punkterna ritar jag in på en bild och skickar den till dig efteråt. Behandlingstiden är fördelad på 30 minuters samtalstid och 15 minuter för healing.

Pris: 600 kr per session

MEDITATION

Att i stilla begrundan vända fokus inåt. Att för en stund ha hela uppmärksamheten på ditt inre och din kropp. Här och nu.                              Jag håller och arrangerar meditationer som enstaka tillfällen, i cirkelform/serier samt för egen grupp utifrån eget önskemål där du och dina vänner, arbetskamrater eller liknande tillsammans kan växa och utvecklas i en energi som ni själva bygger.

Följ mig

https://www.instagram.com/

© Copyright solruna.se