behandlingar och Tjänster

Här hos mig på Solruna Helande Rum har healingen fokus på alla aspekter av dig för att stödja dig och din kropps egen självläkande förmåga. Energin visar vägen och vi möts i energin av dina önskningar och behov. Takten på all läkning är alltid individuell och sker i den takt som du och din kropp klarar av. Den kan inte forceras om läkningen ska kunna bli varaktig och inte bara lindring av enskilda symptom. 

I dagens snabba samhälle är de flesta av oss sällan eller aldrig i kontakt med de andliga aspekterna av oss. Mycket av allt vi faktiskt är går förlorat i det dagliga livet och vi lever utifrån bara en bråkdel av våra förmågor och dimensioner. Hos många av oss kan det väcka frustration, en längtan, som man inte vet var den kommer ifrån och det kan i sig yttra sig som stress, sökande och obalans i den fysiska kroppen. Genom healingen får du möjlighet att nå fler delar av dig själv och förstå mer av hur de olika aspekterna av dig samverkar och ger uttryck i ditt liv och din vardag. Min önskan är att det blir en hjälp för dig att göra dina val i livet som är utifrån vad som är sant och balans för dig så att du kan vara ditt strålande jag - helt och fullt. 

Här hos mig hittar du healingbehandlingar - med eller utan scanning  - samt healing på distans. Du är även välkommen på regression - när du vill söka svaren djupt inom dig för att kunna släppa taget och gå vidare. Du kan också kontakta mig för t ex föreläsningar, workshops och sessioner för mindre eller större grupper.

Jag är certifierad och diplomerad inom de tjänster jag erbjuder samt har tidigare utbildningar inom beteendevetenskap och terapi med lång erfarenhet av samtal och det är med största respekt och ödmjukhet som jag månar om din trygghet som kund. 

Varmt välkommen!

© Copyright solruna.se